Project Description

کفی لبنی k95 گرین پالپ

کفی لبنی k95 با 12 کاپ

مناسب برای شیرینگ ماست های موسیر و 750 گرمی

وزن تقریبی: 110 گرم

با هدف استفاده ی مجدد از کاغذ و محصولات کاغذی یکی از مسیر ها، بکارگرفتن آن در بسته بندی می باشد. کفی لبنی  همان ظروف یکبار مصرف می باشد که از خمیر کاغذ های بازیافتی تولید می شود.

این فرآیند با ورود کاغذهای ضایعات و مقوا به  کارخانه آغاز می شود.  آلودگی هایی مانند پلاستیک ، سنگ ، شیشه و منگنه ها از ضایعات کاغذ جدا می شوند. سپس یک میکسر عظیم الجثه ، کاغذهای زائد و مقوا را با آب مخلوط و له می کند. به شکل خمیر در می آورد. حالا خمیر آماده ست تا بر روی قالب های مناسب بنشیند و آب اضافی آن توسط دستگاه سریع کشیده می شود و بعد در تونل با حرارت خشک می شود.

بعد از غربالگری، کفی های سالم در بسته های 50 عددی آماده ارسال می شوند. بطور یقین کاربرد این زیر شیرینگ ماست از موارد بسته‌بندی پایدار می باشد یعنی توسعه و استفاده از بسته‌بندی‌هایی که منجر به بهبود و افزایش پایداری می‌شود. این موضوع شامل افزایش توجه به منابع مصرف‌شونده و ارزیابی چرخه عمر در بسته‌بندی‌هایی است که باعث کاهش اثرات مخرب زیست‌محیطی می‌شوند.